Хомосексуализам

 

Богате Маје су својим синовима давале робове "на употребу" пре брака.

Грци су упражњавали педерастију ("љубав" старијег мушкарца и дечака) скоро као "философску врлину". Платон је писао о томе, мада је наглашавао да телесна страст ипак треба да буде превладана љубављу према мудрости. На Новој Гвинеји, содомизовање дечака се у појединим племенима сматра чином иницијације. У Авганистану, племе Паштуна је познато по содомији. Док су талибани били на власти, иста је била забрањена, али чим су стигли амерички "ослободиоци", пракса је обновљена.

Лезбејство је, у Грчкој, било нарочито раширено у Спарти (где је доминирао и ратнички хомосексуализам), као на острву Лезвос, где је живела Сапфо.

Овај порок је био веома раширен међу Турцима, који су нарочито били гнусни и мрски окупираним хришћанским народима због истог. Приликом освајања Цариграда, многи византијски младићи су извршили самоубиство да не би били силовани.

Када су Турци освојили Босну, Ашик паша - Зеде пише: "Кад се борба завршавала исламском победом, пре но што би се отпочело робљење и пљачкање, многи су неверник и неверница, младић и девојка, и деца, из страха да их Турчин не би силовао испуштали душу скачући у провалију својевољно".

А о паду Смедерева: "Српске моме су такве да их се човек не може довољно науживати, ма колико се њима наслађивало. А они који су имали прилике да се забаве српским дилберима, кадри су били да се одрекну од сто других пријатности, можда хиљаду, па чак и душу да изгубе. Толико их је тада узето, да се избројати није могло /.../ Камо год погледаш, чини ти се рајски перивој испуњен рајским хуријама и лепим дечацима". Синове и кћери Срба Смедереваца силовани су пред родитељима: "Неверници на видику изљубише младиће и девојке; потезали су их у крај. Неверник је завијао као пас". Турци су препоручивали дечаке док им се не "загараве науснице" - то јест, силовали су мушку децу...

И данас, у Србији, има оних који се боре за права содомиста! Србијо, неће те бити ако се у то упустиш...

Крв србских дечака које су Турци оскрнавили вапијаће на небо за казном Божјом!

 

 

 

Назад