Post scriptum сусрету са Прислијем

 

Дејвид Стенли, Прислијев телохранитељ, који је са њим одрастао, и Прислијева маћеха Ди Присли, открили су америчкој јавности како су разговарали са покојником, који је као "дух" обузео домаћицу Дороти Шери. Јавио јој се једне ноћи, и позвао је на "астрално путовање".

Касније је Дороти посетила Ханса Холцера, спиритисту који тврди да може утешити сваку породицу која је изгубила неког драгог, с обзиром на то да редовно одржава контакте са "покојницима". Холцер је објавио да је "Елвис жив".

Дороти је Стенлију и Ди Присли рекла да, док је кроз њу говорио "Елвис", осећала невероватан бес (реч "бес" на старословенском значи "ђаво") и да је хтела да изгори од неког унутрашњег огња. Елвис је свету поручио да је Бог, по свему судећи, "безличан", да постоји реинкарнација и да се живот наставља.

Једне прилике, у току "астралног путовања" са Дороти, заједно су гледали ТV-шоу Еле Фицџералд и Џонија Карсона - испоставило се да Елвис ни мртав не може без шоу-бизниса!

Демон ("бес"), очито је узео обличје рок-стара да би могао да заводи свет на нови, телевизијски начин; зато је Дороти осећала то што је осећала (паклени пламен).

И зато је "Елвис" са оне стране гроба проповедао окултна учења о "безличном Богу" и реинкарнацији

 

 

 

ПретходнаНазадСледећа