Преко дроге и алкохола до самоубиства

 

У таквим околностима музичари су посезали за решењем које нуди рок-идеологија и идеологија западног атеистичког света, а то је самоубиство. Свесно, несвесно самостално или подстицано од других, самоубиство дрогом или алкохолом је постало "излаз" кроз који су нестајале велике рок звезде.

Индустрија је све то завијала у вео тајни и мистерија моћном пропагандом и стварала од тога митове. Разуме се, све то може да прође код људи обневиделих у богоборном свету духовне смрти Запада. Због тога је и било могуће од самоубилачких смрти великог броја рок-звезда направити "распродају бола" и нагло повећати посмртну продају плоча, СD-а, постера и предмета рок звезда и створити легенде од њихових порочних, у греху и безнађу пропалих личности.

Они су постали хероји, мит, лажни богови који су пристали да свој богочовечански лик претворе у потрошачки производ. Они су пристали да жртвују себе ради зи-дања Вавилонске куле коју је већ једном Бог срушио. Пробудивши се из дугогодишњег стања опсене, почео сам да се враћам уназад и сагледавам истину. Прелиставао сам часописе попут данашњег листа "Тин". Прво што ми је "упало у очи" у тим часописима било је да ту уопште нема ниједне животне истине.

 Упуства која су психолози давали младима у тим часописима немају никакве везе са стварношћу. Али мени, док сам као млад читао те листове, није нико говорио да се и психологијом може манипулисати и да се она може (чак) и комерцијализовати. Савети психолога у тим часописима равни су ударцу секире у главу. Знатан део моје генерације поводио се за њиховим саветима и дошли су до амбиса.

Дошли су у безнађе и духовну смрт.

 

 

 

ПретходнаНазадСледећа