Сотонини ученици

 

Године пролазе, времена се мењају а са њима и укуси и сис-тем устаљених вредности. Са тим чињеницама не може да се помири Пет Бун, један од пионира рокенрола. Он је изјавио да су Шер, Мадона и Принс "сотонини ученици" јер младе наводе на дрогу, противприродни блуд и АШЗ, и није много далеко од истине.

"Није потребно много да се схвати како је неки зао дух ушао у те и још неке музичке звезде" изјавио је Пет Бун. "Треба се борити за нашу децу. Морамо отворити очи и видети шта се око нас заправо дешава - пре него што буде касно!"

"Срамотно је то што тако су тако талентоване и атрактивне певачице као Шер и Мадона, створиле ђаволски имиџ који имитирају девојчице широм света. У Шерином видео-споту за песму "If I Could Turn Back Time" она скоро потпуно гола јаше на топу једног разарача, док је стотинак морнара прождире очима. Спот је толико опсцен да је и МТV морао да ограничи његово приказивање само на касне ноћне сате."

Славни рокер критикује и начин на који је Шер у јавност износила своје љубавне афере. Поред брака са Гремом Алманом из групе "Alman Brotheers", она је имала и низ дивљих љубавних афера са рокером Џином Симонсом и Ричијем Самбором и Робом Камилегијем.

"Неки од њих су толико млади да би јој могли бити синови", каже Бун. "Улазећи у такве везе, она учи своју публику да забораве на оданост и верност и замени је девизом "ради то на свој начин" која би могла уништити институцију америчке породице."

"Мадона је још безобзирнија јер су њене поруке упућене веома младим девојкама. Она у воду баца сва религиозна учења и охрабрује пубертетлије да експериментишу са својом сексуалношћу. На његовим концертима, она изводи врло уверљиву симулацију оралног секса са својим гитаристом.

Песма "Like a Prayer" такође приказује Мадону у симулацији секса у цркви са статуом свеца који потом оживљава! Појавила се гола и у "Плејбоју, а у филму је чак снимила и једну лезбијску сцену са комичарком Сандром Бернард."

По Петовим речима, и Принс је проповедник блуда који младе води погрешним путем. Он их охрабрује својим текстовима и симулацијама секса на сцени.

Као пример, Бун наводи један стих из Принсове песме "Драга Ники" у којем пише: "Познавао сам девојку која се звала Ники. Може се рећи да је била сексуални манијак. Срео сам је у хотелском ходнику док је мастурбирала са часописом."

 

 

 

ПретходнаНазадСледећа